2018-10-20 98 浏览
我最钟意食嘅就系牛肉,问吓朋友有乜嘢好推介,他就推介左我嚟呢间火锅店,我都怕人多,要等位,所以我早两日已经打黎book定位同屋企人过嚟叹牛肉😊座位都好阔落火锅店嘅灯光较为暗,有气氛😍情侣倾计最适合,环境又清静坐位阔落🤪坐得好舒适餐牌上面嘅火锅配料,要有嘅基本都齐晒😆想食嘅野都喺晒度呢个牛肉塔真系冇得顶😋钟意食牛嘅朋友仔一定要叫,牛既不同部位我都可以试到啦!牛肉味浓,全部牛肉食晒之后,个汤底都好重牛肉味,几乎变咗个牛肉汤底,牛肉嘅脂肪又不多,刚刚好冬菇好新鲜,又够厚身,咬落好爽口,吸埋个汤啲汤底,味道一流桶蚝够晒新鲜肥美,鲜甜😍仲洗得好干净,见到蚝嘅旁边都冇晒黑色,安心食用打边炉好少食芥兰苗,原来芥兰苗都好好食,又爽口又够甜, 非常新鲜蔬菜虽然好普通,没有什么特别,但见到每一条菜茎都非常新鲜爽口,洗到好干净汤底入边都有好多材料,非常足料,红枣猪肺沙参,全部煲埋一齐令到个汤非常香甜,未放配料入去打边炉,已经饮咗碗汤先好彩唔够汤,职员会帮我地加汤珊瑚蚌,见到每一片颜色都非常偏橙,好新鲜,煮熟之后,非常爽口😬没有腥味😀只有香喷喷嘅海鲜甜味,食晒都吾够候🤪三文鱼有八片,份量都多😋每一片都非常厚身
坐位阔落🤪坐得好舒适
餐牌上面嘅火锅配料,要有嘅基本都齐晒😆想食嘅野都喺晒度
冬菇好新鲜,又够厚身,咬落好爽口,吸埋个汤啲汤底,味道一流
好彩唔够汤,职员会帮我地加汤
三文鱼有八片,份量都多😋每一片都非常厚身,脂肪不算太多,但脂纹遍布非常平均,刺身最重要系够新鲜同够冻,合哂我要求😁