餐厅: 元気寿司 (南寧街)
资讯:

2019-01-18 514 浏览
相信有留意开我的朋友都知我同屋企人都好钟意食元气xd由细细个屋企人就开始带我成日去食 直头当正元气系家庭饭堂咁🤣元气系我ig story到出现的频密度 仲一而再再而三俾大家怀疑我到底系咪收左广告费 而一直以来我都一再强调我系无的🤣😂 不过!多得元气今次的新登场!我真系有幸正式地替为大家介绍今期的新产品啦😆!!!仲可以一圆我想做foodie的梦~~你们明白我接到哩单工作的兴奋程度吗😝😆😆😆?哈哈 事不宜迟 马上入正题啦~ 今次元气寿司新登场的食材系来自日本的德岛县🗾新产品包括有:1)炸阿波尾鸡2)𫚕鱼腩配酸橘酱油 3)照烧风亲子军舰4)阿波尾鸡牛蒡薯饼 5)鸣门金时甘薯天妇罗 6)鸣门金时甘薯卷 7)酸橘梳打试过晒之后我最推荐的系甜品 鸣门金时甘薯卷!非常软滑香浓高质😋 果然无令我哩个死忠失望呀~ 我率先试左啦 你地仲唔快d把握时间去试下?!🏃🏻‍♂️🏃🏻‍♂️🏃🏻‍♂️
相信有留意开我的朋友都知我同屋企人都好钟意食元气xd
事不宜迟 马上入正题啦~
今次元气寿司新登场的食材系来自日本的德岛县🗾
新产品包括有: