2019-01-18
今次带大家 食性价比极高的胡椒虾><!!!!! 真系好惹味呀😋😋😋 到依加仲回味紧果道菜🤤真心值得推介~住港岛区的我今晚特登山长水远去到屯门除左揾朋友 另一个个目标就系依间别府集团新开的 惹味马拉😋佢系屯门市广场二期一楼30-31号舖 位置其实有少少难揾 因为佢个位喺商场入面系个凹咗入去嘅位 所以依到俾个温馨小提示大家啦 如果见到零食物语 行埋去你就会见到左手边的依间惹味马揾嫁啦~~整体尼讲 食物质素都唔错 我最钟意中间果个胡椒虾同埋好玩又好味的纸巾飞饼😆😆😆 胡椒虾我见佢系厨师推荐 同埋最重要系虾依种海鲜尼讲的菜色一般都要过百 但佢只系$82 所以我就叫左尼试下 真系无叫错 好惹味呀佢的调味真系无得输 我一个人可以自己食晒一碟😙哈哈另外纸巾飞饼就系最右边 好有趣形状好似个大粽咁的脆薄饼 下面配埋美禄粉同炼奶当甜品食 依种食法好新奇有趣 我都系第一次食 仲好好味越食越想食xd 大家一齐伸手一块一块咁整碎飞饼场面好温馨👅仲有好多好想试但未试的菜色 唯有下次有机会再入屯门的时候再试啦~~~