2019-02-26
2019年2月20日星期三本身好钟意猫而屋企又唔养得猫既我,今次拣左间有喵喵既cafe去食饭,呢间cafe系尖沙咀北京道,系正isquare对面,地点都几方便。唔似出面d cafe系楼下要等lift都等到颠,当晚7点食饭完全唔驶排队就有lift,而且cafe只系系2楼,万一多人都可以行楼梯。一入到cafe已经见到驻店既两只喵喵,有一只摊系枱,另一只四围走,同客人既互动比较多。order左chef’s choice,要两位起先可以叫,可以试唔同既野食,仲可以要求写字系上菜块板上面。我比较钟意个螺同烟三文鱼,仲有叫左两个桂圆红枣茶,个茶壶同杯都好靓😍。cafe里面仲有唔同既board game可以玩,不过我既焦点依然系两只猫猫度,佢地好乖,有小朋友客人去摸佢地都冇反抗,好合作,带d平时冇乜机会接触小动物既小朋友上去食饭一定好开心喇😻
唔似出面d cafe系楼下要等lift都等到颠,当晚7点食饭完全唔驶排队就有lift,而且cafe只系系2楼,万一多人都可以行楼梯。 一入到cafe已经见到驻店既两只喵喵,有一只摊系枱,另一只四围走,同客人既互动比较多。 order左 chef’s choice,要两位起先可以叫,可以试唔同既野食,仲可以要求写字系上菜块板上面。 我比较钟意个螺同烟三文鱼,仲有叫左两个桂圆红枣茶,个茶壶同杯都好靓😍。