2019-03-01 45 浏览
今日揸车过咗嚟尖沙咀接女朋友收工,我地今日拣咗朋友介绍呢间位于尖沙咀宝勒巷度食串烧呀。原来餐厅都几近地铁站㗎,由N2出口行几分钟就到,早知唔揸车😅 咁近唔使饿亲女朋友呀。讲下环境先 餐厅门口摆咗一行既Bar枱 可能太早去关系,唔太多人,但夜D去好适合同朋友摸下酒杯底倾下计,留意番佢地收1:30㗎 唔会太晏去呀Haha我同女朋友拣咗入去食。餐厅入边既摆设都好靓,加上靓靓的柔和既灯饰坐得都几舒服 。好了,我地开始拣野食了,入面都有好多种类俾我哋拣,女朋友有选择困难症,所以全部由我包办,我要推介大家既系「海盐烧牛肩胛」「海盐烧王牌牛舌」「烧猪颈肉串」<-呢个一定要拣(沙嗲汁)「烧珍宝大扇贝」其他都过不失 唔错饮品就拣咗益力多沙冰 我同女友都试过好好饮,佢唔太甜又唔太淡调味调得好好总括嚟讲 串烧如果可以多番dd酱汁就好了Btw下次会飞甩女友,带埋成班Fd 饮吓嘢食下串烧摸下酒杯底👍🏼👍🏼
今日揸车过咗嚟尖沙咀接女朋友收工,
我地今日拣咗朋友介绍呢间位于尖沙咀宝勒巷度食串烧呀。
我要推介大家既系
「海盐烧牛肩胛」

「海盐烧王牌牛舌」

「烧猪颈肉串」<-呢个一定要拣(沙嗲汁)

「烧珍宝大扇贝」

其他都过不失 唔错

总括嚟讲 串烧如果可以多番dd酱汁就好了
Btw下次会飞甩女友,
带埋成班Fd 饮吓嘢食下串烧摸下酒杯底👍🏼👍🏼
益力多沙冰