2019-03-20 1341 浏览
近排返工压力,都系要食好野慰劳下自己。                    我地叫左DINNER FOR TWO SET 加一个意大利饭,份量刚好。            海鲜拼盘        蚝最为出色,甜口带海水味。其他就唔错,以呢个咁平嘅SET 系满意嘅           香槟忌廉新鲜蓝青口青口煮得鲜嫩,每粒青口都充满浓郁嘅忌廉汁, 个味好饮到要蘸面包条食。           龙虾汤 整体偏浓味,食到粒粒虾肉,抵赞系唔会有腥味           美国露荀鲜虾,BB菠菜天使面 感觉清新简单,没有多余的调味。           西班牙杜洛克猪鞍    猪鞍横切面都系玫红色,美美的坑纹,切嘅时候有肉汁,证明肉非常嫩           朱古力心太软     呢到嘅心太软系心形,朱古力味香浓配冰冻雪糕,肥? 食左先减           黑松露野菌意大利饭       Texture 系食过数一数二好食,佢有咬口烟韧个种,但唔会过硬消化唔到,而且白汁煮都竟然唔觉腻㖞
近排返工压力,都系要食好野慰劳下自己。

海鲜拼盘

香槟忌廉新鲜蓝青口

龙虾汤
整体偏浓味,食到粒粒虾肉,抵赞系唔会有腥味

美国露荀鲜虾,BB菠菜天使面
感觉清新简单,没有多余的调味。

西班牙杜洛克猪鞍

朱古力心太软
呢到嘅心太软系心形,朱古力味香浓配冰冻雪糕,肥? 食左先减

黑松露野菌意大利饭
  • 香槟忌廉煮蓝青口