2019-06-14
任食刺身就是得多,A5和牛任食试过未?平时俾成300几蚊食个牛肉涮涮锅,食牛角烧肉都食成500几600。差唔多既价钱竟然可以食到A5和牛放题!.尚鲜位于铜锣湾谢斐道,地段方便,位置都易揾,就系Tower535对面。店内似日本居酒屋既间隔灯光用射灯打到环境好靓,但系眼会好攰系真既😂😂。.基本放题既野应有尽有,我最中意系佢用电子点单,够晒环保,依家好多放题店都转用电子点单,多谢支持环保喔。话明和牛放题,和牛display级享受一定要order。我地每样都点左两件。我个人就对于肉类黎讲都几粗食,咬落口都系肉,咩部位都分唔出😂。仲要全部都无筋,入口即溶,只要烧既时间唔迟唔早,啱啱好。见到一边啡左熟左就好反转,当然中意食生d嫩d,每边数个10秒都可以上碟享用。还掂都系豪食,咁霸气当然要加返个海鲜拼盘。我个人认为系,绝对唔可能错过!蟹壳个个系精髓!一黎到台面就一定要烧啦,海鲜咁新鲜既材料,同你身边既靓女女友一样,都系唔等得,系烧就快手。放题小食选择唔太多,刺身既种类啱啱好,我想有既都有,刺身仲切大大块一片,超厚,食得我又好开心。赤贝够鲜无怪味,感到舒畅😌😌😌。放题熟食我最中意个乌冬,系我最中意食既
放题熟食我最中意个乌冬,系我最中意食既稻庭呀!唔系cheapcheap厚身乌冬,餐厅既诚意完全系熟食到感受到!
最后食晒仲有雪糕食,我地心谂俾Haagenxxxx我都会感谢苍天,点知原来系MOVENPICK!饮品仲有啤酒🍻选择,我爱尚鲜!