2019-06-23 2999 浏览
本身为补祝父亲节,揾一揾屯门有咩自助餐食,看见openrice有半自助晚餐85折优惠,就决定试一试。入席时早了到达,接待处职员都好有礼貌,好热情,俾我地先入座等开始,第一印象都好好。餐厅环境都好干净同舒服。睇一睇餐牌,款式都多同吸引,性价比ok。半自助晚餐的主菜摆碟好靓,味道都好,值得介绍。屋企人叫左炭烧牛里骨配意大莉莎莎酱,叫七成熟,肉质岩岩好,味道都好味。另一主菜烤安康鱼配香煎带子,鱼质新鲜,好味。同埋每席入座会送鸭掌鲍鱼,正!另外其他食物都好吸引,首先冻海鲜有大虾,蚬同面包蟹已经好吸引,而且仲要系新鲜,另外熟食会不定时转一转款,味道都唔错。沙律吧同前菜区都多选择,岩晒唔同人口味,而且有即叫即做区,有鸡粥,蚝仔粥,蟹肉三文治同抺菜焦糖炖蛋,屋企两老食得好开心。这个半自助餐只有星期六及星期日有,真心性价比一流,值得一试!砵酒焗蚝冷盘海鲜

另一主菜烤安康鱼配香煎带子,鱼质新鲜,好味。

同埋每席入座会送鸭掌鲍鱼,正!

砵酒焗蚝

冷盘海鲜

2019-06-23
庆祝纪念
父亲节
用餐优惠
优惠券
  • 自制豆腐花,蟹肉三文治,砵酒焗蚝