2019-07-03
已经有好一阵子没有吃过窝夫,终于今晚决定带男人重临小妹至爱窝夫店🧡 点解系至爱?因为不论环境定食物质素都好好,重点系唔赶客走,可以慢慢享受窝夫!!所以点会唔系至爱?🤤黎到台式餐厅,当然要叫珍珠奶茶啦🧡🧡🧡珍珠超级弹牙,唯一唔好就系无得走甜,只能少甜,不过好彩少甜又真系好少好少啵!👍🏻餐牌出左新饮品,岩岩就中正男人最爱西柚,即刻谂都唔谂就叫左🤪 成杯饮品超有夏天感觉😌仲有超多片大大西柚,但饮落又唔系酸㖞,百香果岩岩都佢中和返🙆🏻♀️ 唔错!主食~ 一如以往,男人叫佢嘅麻油鸡面线🤪 男人声称呢个麻油鸡汤系饮落香而不油,小妹试左啖,其实真系几香,唔怪得男人次次都叫🤪 水准保持得好好👍🏻小妹就继续拣意粉,今次试新嘢,唔再只系拣黑松露意粉🤣今次试openrice推介嘅花枝干贝意粉!大大粒干贝,劲好味🧡意粉用左黑椒黎炒,个味相对较浓!食落好香口,不过份量有d多,不论系意粉定𩠌,两个女仔share应该岩岩好!最后,小妹嘅主菜!珍珠奶茶窝夫🧡🧡🧡真系啖啖窝夫都有奶茶味奶茶香,加上甜度岩岩好!!小妹一个人食左2/3个🤪🤪🤪另外要讲嘅系,mochi系一定要加架!!!因为真系好食好多,仲好弹牙添🤤
最后,小妹嘅主菜!珍珠奶茶窝夫🧡🧡🧡