2020-01-26
#phonoodles #vietnam #vietnamesefood 12:35左右黎到,已经要等位,舖头好细,座位全部都bar枱位围住个厨房*味道: ❤️❤️❤️❤️卖相: 🌸🌸🌸🌸环境: 🎪🎪服务: 👍🏻👍🏻👍🏻..............................价钱: 💸💸Lunch 人均消费~$100🏷pho bar📪中环利源西街24号地舖*每日精选-牛腩越南河+$20 转意大利翠玉瓜面个汤同面都唔错,牛腩都好味好淋,落单果时可以自己选择要咩配料,方便d好多配料都唔钟意食既朋友贪新鲜转左翠玉瓜面,食落真系好似食紧一丝丝既翠玉瓜(唔通真系翠玉瓜黎?!🤔),不过我觉得太软身, 下次都系食返普通河粉爆炸鸡只鸡炸得太干身,同埋太浓味. 附三只唔同颜色 白,黄,粉红色既酱,d酱食完都唔知系咩酱黎不过就好好味*🔹每逢lunch time 都好多人排队(6-8个), 但里面座位真心少,要食真系要拣non peak hour或者预多d时间食======================
味道: ❤️❤️❤️❤️
卖相: 🌸🌸🌸🌸