餐厅: 木兆小品 (樂富廣場)
资讯:

2020-06-28 1865 浏览
由于有朋友住喺附近,今日我约埋其他两位朋友一齐同佢食午餐,以下系我哋食过好味值得推介的食物及饮品:👇1. 冻奶茶少甜 - 媲美金华冰室,甜度刚好2.四川麻辣牛肉炒饭 - 除咗味道好之外系做到好嘅炒饭嘅水准,即系粒粒分明,不会太干亦不会太湿。最重要系够独特,市面未有这个同类型的产品。3. 避风塘艇家炒面 - 除咗豉油多咗少少咸咗啲啲之外,好味得来最重要系市面没有同类型的产品,喜欢食的话只可以到这里吃。4. 咖喱薯仔鱼柳饭 - 个咖喱汁都可以话系秘制配方,还有吉列鱼柳炸得好靓,够大件同埋有鱼味。5. 百香果柠檬蜜 - 几好由于我哋四个人叫了六个菜式及五杯嘢饮,张枱摆唔晒发生意外打泻一杯奶茶,淋到其中一个人的下半身,不过服务员很专业立刻带来一个小心地滑的牌,带了纸巾给他抹身,还有立即拖地,时间再发生事故的两分半钟之后,非常之快!我哋四个人叫咗六个菜式及五杯饮品,每位平均消费只是90几蚊,绝对超值!

1. 冻奶茶少甜 - 媲美金华冰室,甜度刚好

5. 百香果柠檬蜜 - 几好