餐厅: 元気寿司 (信德中心)
资讯:

2020-09-07 725 浏览
抗疫期间,好多餐厅都有做外卖自取优惠元气外卖自取都几抵食‼️ 👍🏻今次叫左两个寿司盛同屋企人一齐share😋💕经典寿司盛A(限时6折优惠)🍣💲157.6寿司款式都几多,而且每件都好新鲜‼️😋最推介嘅系鳗鱼寿司同埋炙烧牛油赤海虾😍炸虾卷略嫌炸粉比较厚,唔热 麻麻地🙃其他就不过不失啦。不过呢个价钱黎讲都几抵食🤣牛油味香气扑鼻,赤海虾都几新鲜😍正呀‼️经典寿司盛B (限时6折优惠)🍣💲121除咗呑拿鱼寿司之外,其他都系我既至爱象拔蚌清甜爽脆,每次食sushi都会叫佢,好好食😜👍🏻帆立贝清甜厚肉,正吖‼️其他就正正常常,无咩特别。哗‼️好多蟹膏吖😍甜虾同蟹膏都几清甜,不错喔👍🏻两者原来可以甘夹😋
抗疫期间,好多餐厅都有做外卖自取优惠

经典寿司盛A
(限时6折优惠)
🍣💲157.6

寿司款式都几多,而且每件都好新鲜‼️😋
最推介嘅系鳗鱼寿司同埋炙烧牛油赤海虾😍

炙烧牛油赤海虾
牛油味香气扑鼻,赤海虾都几新鲜😍正呀‼️
经典寿司盛B
(限时6折优惠)
🍣💲121

除咗呑拿鱼寿司之外,其他都系我既至爱
蟹膏甜虾军舰
哗‼️好多蟹膏吖😍
甜虾同蟹膏都几清甜,不错喔👍🏻两者原来可以甘夹😋
2020-08-21
外卖自取