2021-06-06
暂时仲系零负评. 紧系要黎试下!Menu 有午市精选套餐, 要左香茅猪肉米纸卷 + 辣顺化牛肉檬另外 A-la-carte 蟹肉蕃茄檬 同 粉包. 整体系OK既, 价钱vs质素, 合理. 店入面某D位日光充足. 爱日光既朋友可以要求坐位 (if available)香茅猪肉米纸卷, 本身呢个卷好淡味, 最出系个香叶. 蔬菜新鲜脆口. 猪肉量好少, 唔系好食到. 我觉得一定要配醋汁食先 perfect粉包, 好食. 皮烟un, 粉包下面垫有半片札肉. 入面既肉碎够味, 红椒微辣 唔配醋汁都已经好食. 又食果句, 配左更 pefect辣顺化牛肉檬, 呢个比较失望的. 基本上无辣味, 我要另外加辣椒粒. 牛肉好够淋同入味, 只系D腌料味我唔太中意. 碗入面仲有条牛筋, 非常好食. 汤底其实都唔差. 不过下次我会食其他粉. 蟹肉蕃茄檬, 呢个 Good.蕃茄汤底有满满的甜酸味, 但又唔会抢左蟹同虾肉味. 系可以 encore既!
我觉得一定要配醋汁食先 perfect
唔配醋汁都已经好食. 又食果句, 配左更 pefect
牛肉好够淋同入味, 只系D腌料味我唔太中意.
碗入面仲有条牛筋, 非常好食.
汤底其实都唔差. 不过下次我会食其他粉.
蟹肉蕃茄檬, 呢个 Good.