2021-10-25
成日见到人地post佢个花墙,今次终于我地去。去到啱啱坐左喺有花墙嘅sofa位其实我见本身食物个comments都唔太差我地就order左海胆pasta, 明太子鸡翼,鸭胸pizza,吞拿鱼藜麦沙津,玫瑰花cheesecake, 啤梨挞同2壶花茶1. 吞拿鱼藜麦沙津-吞拿鱼正常 唔算特别滑但几香2. 好快就黎埋明太子鸡翼,鸡翼里面酿晒满满嘅明太子,切开后都唔易散,味道唔太浓我觉得ok3. 海胆pasta同pizza同时一齐到。先讲海胆pasta, 睇相系份量大而且好creamy,但实物份量少同埋干身,一d都唔creamy, 个感觉系好似摊冻左嘅pasta。4. 鸭胸pizza, 卖相唔错,但一拎起d油多到。。成块pizza底好似油浸咁 好恐怖,用纸巾抹佃pizza 底,成张纸巾都系油,好唔得5. Rose cheesecake - its a birthday cake. cheese味浓同埋都几幼滑,唔太滑唔系死甜6. 啤梨挞+士多啤梨雪糕 - 正常唔太甜唔太酸。。。 啤梨整成蓉喺个挞,挞皮唔太脆7. 2个花茶,一个玫瑰花味另一个唔记得🤣我𠮶个玫瑰花等左好耐先黎 佢有个candle热
去到啱啱坐左喺有花墙嘅sofa位
其实我见本身食物个comments都唔太差
1. 吞拿鱼藜麦沙津-吞拿鱼正常 唔算特别滑但几香
7. 2个花茶,一个玫瑰花味另一个唔记得🤣
我𠮶个玫瑰花等左好耐先黎 佢有个candle热住,所以到饮完𠮶阵 d花茶仲
但我朋友𠮶个,有candle热住都唔热🙃
整体都可以,装饰搭救。
个鸭胸pizza真系恐怖到唔敢食,好油