2021-12-12 243 浏览
.‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.🍪 Y̆̈ŭ̈m̆̈ Y̆̈ŭ̈m̆̈ C̆̈ŏ̈ŏ̈k̆̈ĭ̈ĕ̈s̆̈ @ 🌟 Mr. W 即烘蛋糕《👽食神大妈食甜品》.💁‍♀️ 图片展示口味为:鲜奶原味 HKD 60 无花果味 HKD 75燕麦提子曲奇 HKD 18 🍪.👽 大妈觉得身为香港人一定要支持香港制造 💪 呢间小店每日新鲜制作嘅蛋糕好有内涵架,唔好睇佢平平无奇,实质非常好味 😋 最特别之处就系佢选用上等既日本面粉同新鲜牛奶日日新鲜制作,较一般蛋糕有著更浓嘅蛋奶香味 😌 仲可以任由客人每一盒蛋糕自由选择两款不同口味嘅蛋糕口味!一共有四款口味,一定有一款啱你口味。大妈私心推荐以下呢两款非佛 😋.🍞 鲜奶原味估唔到吧,系大妈最钟意嘅口味呀!因为只有最真材实料嘅功夫先会做得出咁好味嘅原味蛋糕,完全唔靠任何其他花巧嘢去掩饰缺点。👍.🌺 无花果味呢款则系大妈身边D好姐妹最钟意嘅无花果味 😌 无花果本身出名营养丰富,美白精选!重点系呢款配合低糖制作,仲会食到啖啖爽脆既无花果籽!呢款完全照顾到各位同大妈一样咁为食又贪靓嘅美少女毫无罪恶感地享用 😗.🍪 最近店家仲有新搅作,就系推出自家制嘅肥大曲奇饼!价钱非常之相宜,只需要
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️

🍞 鲜奶原味

鲜奶原味

🌺 无花果味

无花果味

🍪 最近店家仲有新搅作,就系推出自家制嘅肥大曲奇饼!价钱非常之相宜,只需要 HKD 18 就可以拥有一块原价 HKD 25,独立包装嘅肥大曲奇架啦!新尝试,而家暂时推出左三款新口味:燕麦提子、经典朱古力粒粒、同红莓伯爵茶 🤩 大妈三款都试过,最钟意嘅系燕麦提子,大家趁佢新推出有优惠价快啲去试啦!😝

曲奇

👽 大妈最怕太甜太黏口嘅甜品,呢度所有嘅蛋糕同曲奇都绝对唔会,亦唔会过干过硬!😋 包装好得体,送礼自用都好适合呢!更重要系大家都知大妈好重视服务态度,呢间饼店嘅女店主非常有礼貌,出品又有诚意,绝对系高质之选,大家有机会一定要试下呀!❤️

‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️
💯 最真实的美食点评 ❤️ 欢迎报料 ❤️