2021-12-23 568 浏览
2021.12.15 Wednesday lunch放假放假😃又揾好晏食😁 又揾间居港日本人都话好食嘅食店试😙有得系openrice 订位最开心,方便快捷,可能我懒🤪 呢日准时到,一入去⋯⋯oops 🤭 咁迫嘅原来,系我最怕个啲,一排二人枱拍实晒,大大话七、八张🤭 系我哋最唔钟意,3-4人枱就好啲。 不过都照坐啦,都嚟咗🤪 好彩坐低感觉都ok,可能张枱都够濶,食食吓有一边都走左,good 😁都几多款式拣嘅,我就点都要试番茄汤,拣咗米国牛肉眼薄切蕃茄汤锅定食,女友就要乌冬餐:一碗乌冬跟一个饭,个饭拣咗牛扒网烧。 好彩有要乌冬,我拣完个锅先醒起系跟饭😛 因为呢度出名系乌冬,都应该要试!女友个餐到先,两样好靓,试咗乌冬先,好味呀😋 试牛扒,个汁唔错,块牛正常,但唔好彩,俾咗旧好肥,中间个位对我俩嚟讲系完全食唔到,睇相唔觉㗎,刚好畀啲配菜遮晒🤪我个蕃茄汤锅都到,正😋😋 但无端端有个小吉碟,忘了放嘢落去,定畀我放汤匙🤪 是但!食 lu ⋯⋯果然好味,又多菜,啱晒我😃😋 个汤真系好正,好浓郁,好香,我好钟意,相信跟乌冬食仲正😋午餐餐牌
2021.12.15 Wednesday lunch

放假放假😃又揾好晏食😁 又揾间居港日本人都话好食嘅食店试😙

乌冬餐- 跟牛扒网烧
米国牛肉眼薄切蕃茄汤锅定食

午餐餐牌
2021-12-15
$151.8 (午餐)
米国牛肉眼薄切蕃茄汤锅定食