2023-05-18 517 浏览
今日想食汤河野, 黎左太安楼越北,  装修 简洁,因为呢间店唔系好大, 其他D 位排得比较密.  只有两张卡位 ,刚刚卡位客人埋单, 我地可以坐卡位舒服D. 睇MENU 价钱实惠都唔贵, 平均都系65左右,  选择就同坊间越南汤粉店的差不多  我地order了生牛肉金边粉, 香矛猪扒金边粉,  椰汁仙草冰, 椰汁冰生牛肉金边粉 - 好大碗份量好多, 生牛肉  肉质新鲜嫩滑, 汤底鲜甜 唔会太咸 仲有旧萝卜 , 唔错唔错. 香矛猪扒金边粉 - 猪扒份量都好多, 成大碟. 金边粉都好滑. 特饮椰汁仙草冰, 椰汁 冰  - 两个冰都好饮好足料. 唔会沟左水. 满满的椰汁. 份量足够饱肚,每款主食都包括饮品一款, 可加$8 转特饮. 佢地生意都好好. 一直有客, 店员劲忙, 但都照顾到所有食客. 上菜都好快, 要赞.一定会再黎食.希望都系坐到卡位啦.

份量足够饱肚,每款主食都包括饮品一款, 可加$8 转特饮.
一定会再黎食.希望都系坐到卡位啦.
2023-05-01