2023-05-16 75 浏览
有一排好钟意同Friend出去食任食打边炉,但系食来食去都系𠮶几间,真系开始闷😂 好一段时间平台期揾唔到新嘢试,之后就少咗食Lu~~ 直到最近见到网上有介绍喺旺角新开嘅任食火锅,又勾起左我条瘾🤤🤤 即刻约朋友去会一会佢!一入到去见到环境有少少惊喜😳 比起旺角其他火锅店,呢度真系算好企理同埋座位好阔落😍😍 正呀坐得好舒服!(我谂大家都见过有啲真系好迫🫠食都食得唔舒服)拣咗火锅汤底之后我哋就出去拎其他食材同嘢饮先,呢到出面自助区都有好多选择🤩 净系贡丸都已经有3、4款😂😂 (我朋友好开心因为佢好钟意食贡丸😅)丸类、菇、菜选择都非常之多🥳 真系未食已经觉得花多眼乱😍除咗食物之外,佢连酱料嘅选择都系十分之多!第一次见有咁多调味料可以自己调配🤤🤤 仲可以调几碟自己钟意嘅,配唔同食材食,对于选择困难症嘅我来讲好开心!🥳坐返埋位之后就已经上第一碟牛肉啦🥩 哗!呢个干冰头盘真系系超级打卡able😍 啱晒我呢啲港女foodie打卡😂 我哋两个都睇到哗哗声🤭仲要佢啲肉唔系得个样,系超级好食!!!之后我哋再叫第2、3、4轮,全部都系好高质🥹🥹 (啲图有眼可见👀)任食有咁嘅质素真系好满足🤤 终于唔使食来食去

仲要佢啲肉唔系得个样,系超级好食!!!之后我哋再叫第2、3、4轮,全部都系好高质🥹🥹 (啲图有眼可见👀)任食有咁嘅质素真系好满足🤤 终于唔使食来食去都系𠮶啲颓嘢,下次啲Friend话打边炉我即刻提议呢度!🙌🏻
2023-04-10