餐厅: 稻成 (K11 Musea)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2023-07-16 513 浏览
内地朋友趁暑假嚟香港玩,喺高铁站接完朋友之后佢哋话想食酸菜鱼,谂返起之前试过呢间餐厅啲食物味道唔错就决定带佢哋过嚟试下一去到间餐厅门口见到已经排晒长龙,本身仲谂紧要唔要转食其他嘢,因为我哋有8个人而且冇提前book位,但问咗门口reception,佢叫我哋攞飞等一等好快就有位,结果好似10分钟左右就已经帮我哋安排好位置,仲要系呢个装修几靓嘅大圆枱由于系出边等位嘅时候我哋已经谂好左食乜嘢,所以一坐低既时候我哋就举手打算叫嘢食,reception见到之后行咗过嚟,喺落单嘅过程得知原来佢系呢间铺嘅经理,后来仲同我嘅内地朋友交换微信,叫我哋如果下次过嚟食嘢可以同佢讲,帮我哋提前book枱,喺微信上边见到佢好似系叫Mandy,佢真系又好客又nice,其他员工服务态度都好好,上完食物仲会同我哋讲请慢用而且上汤嘅时间仲提醒我哋小心热✨招牌酸菜鱼+油条,薯粉鱼肉口感嫩滑,味道唔错,想食嘅可以试下加薯粉,好弹牙好好食,后尾都忍唔住追加多份紫薯粉✨和牛炒饭侍应上菜嘅时候已经闻到个炒饭好香,食嘅时候啲饭粒粒分明✨杏仁豆腐好香杏仁味,而且好滑,中意食杏仁嘅一定要试下食物,环境同服务都唔错,下次如果有其他朋友嚟

✨招牌酸菜鱼+油条,薯粉

✨和牛炒饭
侍应上菜嘅时候已经闻到个炒饭好香,食嘅时候啲饭粒粒分明

✨杏仁豆腐
好香杏仁味,而且好滑,中意食杏仁嘅一定要试下

食物,环境同服务都唔错,下次如果有其他朋友嚟香港玩我都会带佢嚟呢间试下
2023-07-15
  • 招牌酸菜鲈鱼