2023-08-16
今日嚟将军澳探朋友,朋友推介系The Parkside嘅『初心』好正😍今晚一于同老公嚟试吓😋嚟到先食三文鱼刺身🍣三文鱼刺身好鲜甜👍🏻仲有几款小食,黑松露虾多士和蒜香炸三文鱼好好食😋凉拌云耳酸酸甜甜好开胃😍之后就再食鸡煲🐔个鸡煲好多配料和好多鸡,啲鸡好嫩滑好惹味😋仲有索晒啲汁嘅腐竹和猪皮,非常好食,仲想食鸡煲可以再速加👍🏻👍🏻之后就再打边炉,我哋拣咗四川麻辣锅,汤底非常香浓又够辣😋仲有6款嘅海鲜,包括有海虾🦐鲍鱼,龙趸件🐟吊桶🐙广岛生蚝🦪翡翠螺🐚全部都好新鲜好鲜甜仲有好靓嘅极尚肥牛🥩肥牛切得比较厚身,食落口非常有口感,仲有好香浓牛味😋香菇贡丸和手打牛丸非常弹牙🥟水饺皇超大只,水饺嘅馅好多虾,好食到爆😍餐厅非常细心,为我哋送上蔬菜篮,咁就可以食到唔同嘅蔬菜🥬所有蔬菜和菇类都非常新鲜👍🏻仲有好嫩滑嘅豆腐和脆卜卜嘅响铃😍食饱饱仲有Tiramisu做甜品,为呢餐画上完美句号🥳『初心』嘅食物质素非常之高👍🏻环境宽敞舒服👍🏻职员非常友善又有礼貌👍🏻真心推介大家嚟食嘢🥳
嚟到先食三文鱼刺身🍣三文鱼刺身好鲜甜👍🏻
之后就再打边炉,我哋拣咗四川麻辣锅,汤底非常香浓又够辣😋
仲有好嫩滑嘅豆腐和脆卜卜嘅响铃😍
食饱饱仲有Tiramisu做甜品,为呢餐画上完美句号🥳