2023-12-20 7 浏览
🌟Overlap Coffee🌟今日做咗日伪文青,去间几CHILL嘅CAFE食嘢,打下卡~个日都好晏先过去,但都差不多FULL!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Full Breakfast🥗🥐对于有选择困难症嘅人黎讲,呢个早餐真系可以俾100分,佢劲足料有烟三文鱼, 苹果猪肉肠,明治牛乳炒蛋,焦糖香蕉,芝麻豆腐, 牛角包窝夫,沙律,热情果,串茄....烟三文鱼厚切,啖啖肉!猪肉肠加咗苹果蓉酱汁,食落无咁油~炒蛋好滑!仲好重牛油味~我最中意系个焦糖香蕉面层薄脆!焦香味十足~牛角包高夫都好好食~😚~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~明太子忌廉海胆蟹肉意粉(阔蛋面)🍝呢个意粉煮得刚刚好,唔会过硬亦唔会太林,可以将D明太子忌廉挂起!!意粉嘅材料都好足,有明太子,海胆,蟹肉,蟹籽,忌廉,洋葱!!蟹肉份量都几多,仲有片海胆做点缀~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~🍫 Chocolate(OAT Milk, Hot)热朱古力有靓靓拉花!打卡一流~朱古力味道适中,唔会过甜~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
🌟Overlap Coffee🌟
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Full Breakfast🥗🥐
我最中意系个焦糖香蕉面层薄脆!焦香味十足~
牛角包高夫都好好食~😚
明太子忌廉海胆蟹肉意粉(阔蛋面)🍝
蟹肉份量都几多,仲有片海胆做点缀~
🍫 Chocolate(OAT Milk, Hot)
热朱古力有靓靓拉花!打卡一流~
朱古力味道适中,唔会过甜~
Chrysanthemum Sweet Tea☕️
菊花蜜较甜,但唔会遮掩菊花嘅香味