2024-08-08
今晚放工同朋友嚟葵芳食嘢📆又唔想葵广扫街 想静静地坐低 见到呢间餐厅好似几靓就入咗嚟意粉选择都好多 望落去都几高档haha 但又唔使去到几百蚊一碟 尚算亲民😂我哋嗌咗水牛芝士蒜香油封蕃茄酱配猫耳朵粉🐱酱汁唔系啲死甜蕃茄酱🥫真系有蕃茄同果种酸甜 水牛芝士亦都份量好多🧀啲猫耳朵粉都挂晒汁🍝炸薯条配黑松露蛋黄酱🍟嗌意粉加$18就可以有呢个小食🎉份量都颇多 而且都几香脆牛油果蓉配半熟蛋牛角包🐮满满嘅火箭菜下🚀加上一粒水波蛋🥚同埋牛油果蓉🥑层次几丰富 火箭菜都好好食😋配埋牛角包几钟意呢个配搭🫰🏻朱古力心太软配开心果意式手工雪糕🥳呢个好打卡 好似一座雪山咁样盖住开心果雪糕最底层系心太软♥️虽然唔系话超流心 但系味道都好好 口感一流 大推🌟🌟海盐雪糕蜜糖吐司🍯睇到佢Menu上面张图 个吐司系圆形觉得好有趣 原来系吐司周围hold住圆形嘅蛋😹蜜糖好贴心咁另上 方便大家控制份量 配埋海盐雪糕🧂蚂蚁人最爱除咗意粉 佢嘅甜品都同样出色 星期一夜晚都几乎满座 大家经过都可以试吓
我哋嗌咗