2024-12-23 806 浏览
呢间餐厅系 Airside 3楼,主打日西式嘅餐厅。店铺装潢用木系嘅设计,好多精致靓靓嘅装饰品,仲有𠮶大大嘅月亮,俾人嘅感觉真好舒服,系到可以坐好耐好耐倾计都得。佢门口都会卖一啲精致嘅餐具瓷器、同少少家具,都系超雅致~————————————————⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⠀▪️香草纽西兰羊架伴炒野菜羊架嘅肉质鲜嫩,外层香口,搭配香草调味,整道菜散发出浓郁的羊肉香气,,整体平衡得宜,而焗薯就充满烟肉同酸忌廉嘅香味▪️北海道带子芝士忌廉牛肝菌云吞望到大大粒带子嘅卖相已经十分迷人,精致的摆盘展现了满满的用心。云吞的皮薄滑,内馅丰满,北海道带子嘅鲜甜与芝士忌廉的浓郁完美融合,搭配牛肝菌的香气,每一啖都让人陶醉!
▪️香草纽西兰羊架伴炒野菜
▪️北海道带子芝士忌廉牛肝菌云吞