2024-10-19 222 浏览
路过沙田见到有$22手撕鸡捞面 吸引我试试可以拣饭或者捞面👌🏻$22嚟讲 手撕鸡份量唔算少如果唔大食女仔食份量应该啱啱好👌🏻今次份手撕鸡完全冇鸡皮 鸡肉唔会觉得鞋😋辣汁方面 见到佢哋加咗味粉(味精粉实好食🤣)味道比较似平时麻辣零食𠮶种酱汁感觉整体$22我会觉得几抵食.本来谂住问吓店员:想问问呢优惠做到几时?点知店员答我:有牌就有~冇牌就冇~呢间系香港都几多分店 唔知其他店有冇优惠呢?.#hkfunfoodrecord穷游香港#hkfunfoodrecord_沙田.#聚兴楼 (沙田)地址:沙田沥源邨富裕楼地下ST2号舖.(‼️记住Like同分享 系我继续揾好嘢动力 感谢支持🙏🏻)..#饮食 #美食 #hk #food #hkfood #hkfoodie #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #香港美食 #大围必食 #大围美食 #新界美食 #沙田必食 #沙田美食 #九龙塘美食 #九龙塘必食 #火炭必食 #火炭美食 #手撕鸡 #小食 #凉皮 #捞面 #下午茶
路过沙田见到有$22手撕鸡捞面 吸引我试试
可以拣饭或者捞面
👌🏻$22嚟讲 手撕鸡份量唔算少
如果唔大食女仔食份量应该啱啱好
👌🏻今次份手撕鸡完全冇鸡皮 鸡肉唔会觉得鞋
😋辣汁方面 见到佢哋加咗味粉(味精粉实好食🤣)
味道比较似平时麻辣零食𠮶种酱汁感觉
整体$22我会觉得几抵食
本来谂住问吓店员:想问问呢优惠做到几时?
点知店员答我:有牌就有~冇牌就冇~
呢间系香港都几多分店 唔知其他店有冇优惠呢?
#hkfunfoodrecord穷游香港
#hkfunfoodrecord_沙田
#聚兴楼 (沙田)
地址:沙田沥源邨富裕楼地下ST2号舖