2021-11-21 938 浏览
中环最近进占越来越多地道嘅美食,包括谭仔三哥,同呢一间18座狗仔粉钟意食嘅朋友相信都对佢嘅超劲辣菜脯唔陌生,我最钟意食嘅就系佢嘅鱼肉翅然之后再加上四羹嘅超级辣嘅辣菜脯,真系食到流晒鼻水同埋眼泪鱼蛋同烧卖我会选择鱼蛋,辣汁都好出色,有阵时上昼返工见到啲人咁鬼早就食狗仔粉真系觉得好厉害。中环开咗一间终于就唔使再落深水埗喇中环要比其他地方系贵少少啦,不过呢个系完全可以理解嘅,人之常情始终呢度都系兰桂坊。但系好可惜外卖平台而家都仲未见到呢间舖头出现,有阵时想食一碗嘢加少少小食,但系又唔想行落去,冇熊猫同埋袋鼠就真系有啲唔方便,呢一区嘅人有阵时可能宁愿比多少少钱都唔想行落去,睇吓店主会唔会考虑吓?

• 鱼肉翅,鱼蛋