2016-06-06 866 浏览
难得揾到24小时All day breakfast 店,宵夜时间去食个早餐先,附近有咪表,泊车都方便!只系大厦过咗11点会无保安开门,所以要㩒两下门钟,大厦先会开闸!一入去感觉好似返咗去美国嘅7/24餐厅咁,装饰好美式连店员都系外籍人士,全间都讲英文餐牌上有好多好多系好多选择,自己拣哂又得,佢本身配去再加野都得!宵夜时段,两个人叫咗一个餐share$50 有两只蛋(咩style都得)+ 跟一份多士(可选松饼/牛角包/加钱转pancake/加钱转窝夫亦得),我拣牛角包 + 再跟两款side dishes (任选两款:生果/蕃茄汤/薯仔片/煎蕃茄/焗豆/苹果)+ 一杯细果汁不过我仲跟加 $32 beef hash and potato , $22 4 slices of beacons ,都系食咗先记得环影相不过黎到牛角包唔见咗,俾错多士,但又错有错著,因为果beef hash其实好似咸牛肉,用黎夹多士真系一流烟肉都唔算整得太干身,合格炒蛋就一般般啦茄汁豆,比平时食嘅果种好味煎蕃茄,好juicyBeef hash and potato, 建议同多士一齐食,否则味道可能会咸咗d埋单$108
一入去感觉好似返咗去美国嘅7/24餐厅咁,装饰好美式
连店员都系外籍人士,全间都讲英文
宵夜时段,两个人叫咗一个餐share
都系食咗先记得环影相

烟肉都唔算整得太干身,合格
炒蛋就一般般啦
茄汁豆,比平时食嘅果种好味
煎蕃茄,好juicy

埋单$108

以后晚蚊蚊去湾仔,唔驶再食茶餐厅啦
2016-06-06
$90 (宵夜)
  • Boiled  egg