2017-01-25 715 浏览
庆祝纪念日, 梗系食好少少见呢间评价唔错, 一于试试Book左8点半, 仲要拣埋窗口位, 黎到见到客人只坐满5~6成(咁又系, 唔系系呢度见到有呢间都唔识走入黎)2个人叫左以下几样:菠萝特制饮品, 无乜特别, 正正常常但清新感觉可以解油炸墨鱼条配牛油果酱, 凯撒沙律凯撒沙律用既芝士几好食, 见到有一片片, 唔会得芝士粉炸墨鱼条几腍身, 加埋个酱, 系几好味既! 唯一批评就系份量太多, 想佢平少少....份量少番D 因为食完都饱左一半如果大家人数有番咁上下可以叫黎试下薰烟肉, 蛋黄芝士汁意粉个人十分喜欢个味, 比较浓郁, 而意粉食落感觉有一条条坑系度, 唔知系咪咁样会long到多D汁呢~西冷10oz, 7成熟 呢个真系推介 食唔出用左乜野酱汁, 唔会盖过牛味之余, 但又入晒味, 牛扒煎得唔干, 好Juicy!甜品, 面包布甸+云呢拿雪糕由于系纪念日关系, 只要预先讲定想写咩字到order甜品就会有~所以唔洗预先拣定卖相比想像中仲要靓!!呢个甜品系全晚入面最好味既一碟, 为全晚作美好既完结!实在唔系食家, 只系以个人口味而言面包布甸湿润, 够味!云呢拿雪糕好有奶味!出色之作!埋单aroun
庆祝纪念日, 梗系食好少少

见呢间评价唔错, 一于试试

(咁又系, 唔系系呢度见到有呢间都唔识走入黎)

2个人叫左以下几样:

菠萝特制饮品, 无乜特别, 正正常常

但清新感觉可以解油
炸墨鱼条配牛油果酱, 凯撒沙律

凯撒沙律用既芝士几好食, 见到有一片片, 唔会得芝士粉

炸墨鱼条几腍身, 加埋个酱, 系几好味既!

唯一批评就系份量太多, 想佢平少少....份量少番D

因为食完都饱左一半

如果大家人数有番咁上下可以叫黎试下
薰烟肉, 蛋黄芝士汁意粉

西冷10oz, 7成熟 呢个真系推介

甜品, 面包布甸+云呢拿雪糕

由于系纪念日关系, 只要预先讲定想写咩字

到order甜品就会有~所以唔洗预先拣定

卖相比想像中仲要靓!!

呢个甜品系全晚入面最好味既一碟, 为全晚作美好既完结!

实在唔系食家, 只系以个人口味而言

面包布甸湿润, 够味!云呢拿雪糕好有奶味!出色之作!
埋单around$600, 系贵少少, 但胜在服务,环境都唔错!

唯一要讲下系音乐有D嘈, 仲系有强烈节奏果只

所以想细声谈心就未必好岩, 但约埋朋友聚旧, 想食餐晚开心倾下偈就一流!
2017-01-24
庆祝纪念