2017-04-20 2125 浏览
今朝先系尚兴食个简单Business Lunch,你又点会估到,夜晚又喺度食Business Dinner。我睇大家都系费事烦,唔想谂,近近哋,食完又再继续倾。不过,我都要循例challenge一吓。😂😂Tell me why?「快靓正,最紧要系抵食。」尚兴可以同抵食呢两个字挂钩,系真唔系呀? 溏心吉品鲍28头连鹅掌,都系卖288蚊,抵唔抵? 切开个鲍鱼,真系溏心,黐住把刀,好味入味,楼面辉哥再跟多啲鲍汁加个白饭畀我,冇得顶,极级享受。288蚊,点做呀,Tell me why?中午食咗红烧翅,二两翅卖288蚊,已经算抵。 楼面辉哥话夜晚试吓食红烧大鲍翅,有四两翅,好大碗,都系卖418蚊,抵唔抵? 上枱时,真系好多鱼翅,凸哂出个碗面,翅汤好胶质、好黏好滑,咁嘅质素,咁嘅份量,都系卖418蚊,点做呀,Tell me why?就系呢个时候,大明星梁朝伟经过我哋张枱去洗手间,我嘅眼睛梗系即刻放大瞳孔啦。尚兴孙老板可能察觉到我嘅异相,揸住杯红酒,Fing吓Fing吓,神态自若咁行过嚟同我讲,梁朝伟成日都嚟啦,跟住孙老板带我去睇贴满成幅墙啲明星相,好开心咁share:呢个咪系黎明 ~ (哦!)呢个

呢个咪系黎明 ~ (哦!)
呢个系郭富城 ~ (哦!)
成日都有嚟啦 ~ (哦!)
呢个系张学友 ~ (哦!)
呢个系张智霖 ~ (哦!)
近来都几熟啰 ~ (哦!)
呢个系关之琳 ~ (哗!😍)
经常都有过嚟 ~ (好呀!😍)
同我系好朋友 ~ (我都想呀!😍)

Tell me why?Why telling me?😂😂❤❤😉😉
28头吉品干鲍连鹅掌
溏心吉品鲍