2021-04-23 218 浏览
今日经过庙街,见到起左个新既熟食市场。见到呢间$28早餐好似几吸引,今时今日仲有$28早餐,真系买少见少,所以坐低试下!叫左个沙爹牛肉面配 火腿煎蛋同埋冻奶茶!相机食先 😛 个碗几靓!沙爹牛肉面个味道唔错,而且d牛肉唔止两三块,个汤底味道浓郁,份量十足😆😆 加埋冻饮都系$30,超值!讲番个环境先!我本来想坐起出面户外,好少地方有得坐户外食,外国比较多,不过𠮶时太多人无晒位。好多人对熟食市场既印象系比较dirty,但我发觉呢度地方几干净吖,而且呢间d枱凳同其他熟食市场舖头唔同,比较文青feel d😀食完同店主讲左两句,问佢地点解做$28咁平,其实我觉得可以卖贵d,店主话佢地自己系档主所以成本相对低,而且因为疫情,都希望平价可以益街坊wor😆 依家周围都系大财团餐厅,其实我比较钟意呢种家庭式餐厅,食物比较有风格同埋人情味!望望下发现原来下午茶都系$28,而且有猪扒面😱😱 下次黎食个下午茶先!话说因为我食𠮶时比较多人,所以等既时间耐左少少,不过我唔赶时间所以无所谓喇!

相机食先 😛 个碗几靓!
沙爹牛肉面+火腿+煎蛋+冻奶茶

2021-04-23
$30 (早餐)
沙爹牛肉面+火腿+煎蛋+冻奶茶