$289印度中东feel lunch😋 男主管诚恳;女店员友善;TST Ebeneezer's Kebabs & Pizzeria tasty & Nice  👍难得谨守防疫必扫安心又有洁手液,空调感觉流通,隔距适当,更有消费卷政府带契下有优惠!怪唔知Indian 菜, 周末65%都是hk今时今日.话贵唔贵话平唔平?! 比大餐厅平少少又比快餐贵啲咁多,呢度话哂系间似样啲现代中东feel店,都系要俾番多少少钱,+10%服务费朋友介绍下又再来,上次都好好味 tasty and nice, 今次都不失水准,叫了$98香烤铁板辣鸡块有6件tikka chicken + $97羊肉卷lamb kebab+ $35?mango lassi 印度芒果奶昔,tikka chicken my favourite 😋热辣辣bi li ba la 声上枱,可小心热!加些lemon juice, 赤红诱惑香辣惹味,唔知点解又唔会太干?闻说加入乳酪之类乳化咗?!恨不得生于印度天天吃!类似中东土耳其式的kebab混合了羊肉生菜等,饼皮微微烘焙,羊肉唔腥夹埋mint, white sauce有咬口之余更加入味,不得

都系要俾番多少少钱,+10%服务费
朋友介绍下又再来,

tikka chicken my favourite 😋
热辣辣bi li ba la 声上枱,可小心热!
加些lemon juice,
赤红诱惑香辣惹味,唔知点解又唔会太干?
闻说加入乳酪之类乳化咗?!
恨不得生于印度天天吃!

类似中东土耳其式的kebab混合了羊肉生菜等,饼皮微微烘焙,羊肉唔腥夹埋mint, white sauce有咬口之余更加入味,不得不提,
今次在朋友建议下试吓white sauce,
实在喜出妄爱,不是普通沙律酱,我以为是garlic? ,朋友话是coconut ?!总之是甜香!

辣够了饮嗒印度芒果奶昔,浓郁香滑,当堂顺哂!
2022-05-21
用餐优惠