2009-10-28
入左VIP之后第二次去~~~叫左个SET, 外加大虾阔条面, 自选SALAD同CHOCOLATE TALLCAKE~(上次见到想试但惊太饱~~)同叫左2杯加大既野饮个SET都系第2次食的了, 一样咁欣赏个CRAB CAKE,好好味~~~!!个RIBS都烧得好好~~食落好嫩~味道好好,但如果个配菜可以多D选择就好了本人唔食牛,但2次身边D人都话佢地d牛唔得~~不过有rib同crab cake,个餐都好抵的了~~个意粉比左chicken,可能我地叫错左本身应该好食,个point系d野一次过来得太快(叫完无耐全部一齐来)食个时已冻左..芝士硬左一片系面,d面痴埋一齐...我地同个waitress反映,佢话我地下次要同佢地讲d野唔好一次过来未来chocolate tall cake已经饱左但都照食估唔到都几好味,个cake好浓朱古力味,本身唔太甜,但沾到d焦榶时就甜左d同上面白色d cream/ice cream好match~~~今次呢个waitress无上次个个咁好态度上次的waiter比起来好nice~~
入左VIP之后第二次去~~~
(上次见到想试但惊太饱~~)
同叫左2杯加大既野饮
个SET都系第2次食的了,
一样咁欣赏个CRAB CAKE,好好味~~~!!
个RIBS都烧得好好~~食落好嫩~味道好好,
但如果个配菜可以多D选择就好了
本人唔食牛,但2次身边D人都话佢地d牛唔得~~
不过有rib同crab cake,个餐都好抵的了~~
个意粉比左chicken,可能我地叫错左
食个时已冻左..芝士硬左一片系面,d面痴埋一齐...
未来chocolate tall cake已经饱左
但都照食
今次呢个waitress无上次个个咁好态度
上次的waiter比起来好nice~~