2017-11-25 57 浏览
平时喺大陆食开烤鱼、食开青淑味!今次第一次系香港食,估唔到又真系几好味!满4人以上仲送埋埋鸡煲!真系饱到捧住肚走!个鸡煲都可以选择味道!鸡肉一d都吾失礼 好嫩滑架!入面环境好大好阔落!台下面有个篮摆衫 吾会食完周身臭味! 同一栋仲有好多甜品食!佢啲材料唔会好似大陆烤鱼咁摆埋系啲鱼度,反而系分开上,食完烤鱼先再食!有三种金银铜鱼,每个套餐食嘅时间都唔一样!个人觉得净系铜鱼就已经好够食!叫咗麻辣小辣,比起出边个酱料,哩个比较淡 吾算太辣!一定要推介呢度嘅牛里脊!劲重牛味同牛雪花😍同出面边垆好吾同!哩度既海鲜拼盘都好正!圣子皇 砚 虾同等等!超鲜味!仲有啲菜都好新鲜、好多选择!我哋选择咗莴笋同莲藕,摆埋落啲汤汁度 真系又边垆又鸡煲又烤肉 几重享受!佢d自家制饮品都好岩时令 佢嘅菊花姜蜂蜜饮落去系菊花茶味道,后劲有啲姜味!冬天必饮必食既好去处

2017-11-23