2024-02-24
{肯尼海鲜美食 - $391}元宵佳节约左麻甩老窦老母麻雀王大赛!梗系要买啲嘢食等我哋中场休息嘅时候可以一饱口覆啦,今次去咗肯尼海鲜订定啲正嘢孝敬下老人家!♦️上汤日本吉品鲍鱼 (10只装)急冻上汤嘅吉品鲍鱼,一口一只,爽口得来又带著鲍鱼嘅鲜味,富贵得来又清清地,几正!♦️无激素麻辣鸭舌呢个重口味啱晒麻甩佬,大大包,有好多鸭舌!又惹味又好味,最啱就系倾住偈慢慢食晒佢!♦️日本3.6冰糖雪燕奶冻 入口软滑,滑溜CREAMY而且奶香十足,配搭不冰糖雪燕,再加埋玫瑰花瓣,咁多种层次,是唔打麻雀嘅麻甩家姐最爱。♦️日本北海道3.6牛乳麻薯 (朱古力味同埋紫薯味) 呢个真系食得出系全人手制作,好有咬口嘅麻糬本身没有带浓浓嘅味道,配芝士海盐奶盖酱同埋OREO碎碎先发出最大嘅化学作用,令我哋都食到唔停得口。星期六约吓屋企人聚会,真心系一件几开心嘅事,加埋美食嘅陪衬就更加开心!呢度最近做紧两个大优惠!1. 甜品系列买四送一2. 麻辣酒醉系列买两件减$4可以订阅送货,或者直接上去葵涌拎都得,约朋友约屋企人加料一流,值得一试!美味程度:😋😋😋😋😋环境指数:🎇🎇🎇🎇🎇番食机会:🦍🦍🦍🦍🦍📍 #肯
♦️上汤日本吉品鲍鱼 (10只装)
♦️无激素麻辣鸭舌
♦️日本3.6冰糖雪燕奶冻
♦️日本北海道3.6牛乳麻薯 (朱古力味同埋紫薯味)
1. 甜品系列买四送一
2. 麻辣酒醉系列买两件减$4
美味程度:😋😋😋😋😋
环境指数:🎇🎇🎇🎇🎇
番食机会:🦍🦍🦍🦍🦍
📍 #肯尼海鲜 (葵涌)
葵涌华星街1-7号美华工业大厦13楼13B室