2024-11-07
收左工同成班同事一齐黎到山道既斗滚食鸡煲打边炉 平日关系所以只系$268 一个人😱(加一后$295)呢个价钱真系抵到烂 真系唔知点做得住🔸大乱斗鸡煲先黎个鸡煲 鸡肉新鲜,切得适中,煮熟后鲜嫩多汁。调味用咗四川花椒同辣椒,我哋叫咗BB辣,非常适合我哋嘅口味 仲要系任添🤤🤤🔸海鲜盛宴佢哋嘅海鲜盛宴真系打卡一流!我地8个人既份量摊开有一大盘😲😲 超壮观‼️入面有鲍鱼、蛏子、扇贝、海虾、花蚬同龙趸,仲有赞歧乌冬!每样海鲜都好新鲜,搭配上蒜蓉粉丝真系好惹味😆😆👅🔸乌鸡猪展汤汤底十分清甜,味道非常鲜美。乌鸡煮得刚好,肉质鲜嫩,搭配上猪展,两者嘅味道完美融合,特别适合开始转凉嘅天气。🔸任食手切牛颈脊牛肉切得厚薄适中,肉质鲜嫩,同埋真系好重牛味😍 用乌鸡汤个汤底烚熟去再点埋火锅豉油真系一流其他火㶽配料都系比较普通既配料 但食到最后已经好饱好饱 同埋呢个价钱有鸡煲海鲜边炉仲想点🤣🤣 难怪平日夜晚都长期满座
🔸大乱斗鸡煲
🔸海鲜盛宴