2023-03-22 257 浏览
今日行完花园街,天都黑齐,岀黎见到喱间店有职员系门口叫紧特价优惠,$35一盒,应该系想快D卖完,快D放工!为咗帮佢一把,就决定帮衬佢买一盒!其实系我想食!🤪一路搭车,已经一路闻到一阵阵蛋香味!超级吸引!返到屋企即刻打开试吓,份量方面,佢对比其他舖头嘅古早蛋糕,size比较细!但系闻起嚟,比其他店舖香!蛋糕亦很松软!佢唔似普通蛋糕得一阵风,食落去系好有实在嘅感觉!我谂食晒一个都可以当晚餐!以$35黎讲绝对系性价比超高!下次经过我都唔会再买!不过我估,朝早买,应该唔会系$35!如果有朋友知道几时开始做特价,记得话我知!🤪另带一题,蛋糕可以喺室温放三日,三日过后可以放雪柜!不过我谂大家喺喺三日内,应该都会消灭咗!😂
为咗帮佢一把,就决定帮衬佢买一盒!其实系我想食!🤪

一路搭车,已经一路闻到一阵阵蛋香味!超级吸引!