2008-02-25
ThreeSixty-Burger其实去Element几次,食过几间餐\厅都觉得水准麻麻,而且等位等到想死,不过贪佢\停车平又多位,买又少人,所以星期六同女朋友又去左Element。本来想试千,但系要等八十几张,算吧,好肚饿,去食Food Court,之前记得ThreeSixty有羊肉Burger,所以带埋女朋友去试试。坐低慢慢睇下个Menu,先知道原来佢\地卖系多国Burger,好多唔同口味,结果都系选左Greek Lamb Burger,加左个Chili Fries,女朋友要左个Chili Dog。因为佢\地系Open Kitchen,所以睇得好清楚佢\地点整,见佢\煎块羊肉Hamburger Steak时,就心知不妙,佢\不停甘块扒,D肉汁走晒出黎,通常只会见到D好差快餐\店师傅先会咁煎扒,因为咁样煎得快D,不过见到佢\地用Bun同一般唔同,唔系啡色,系浅啡色,有D似English Muffin,所以都仲有D希望。Chili Fries,真系浪费我D钱,唔够Chili Source,超细份量。Greek Lamb Burger,块扒唔系好够羊味,肉汁好少(咁煎一定唔得),Bur
Greek Lamb Burger,块扒唔系好够羊味,肉汁好少(咁煎一定唔得),Burger裹面有Feta Cheese同Red Pepper,Red Pepper煎得好香好甜,加埋Feta Cheese几好味,个Bun好好食,好软,如果Triple O可以传用呢个Bun就正。整体除左块羊差D,个Burger真系几好,食到中途真系有D想块扒出黎,净食个包同D Cheese and Red Pepper,好好食。
Chilli Dog,够Chili Source,香肠都好味,算合格。
价钱算中档,一个Set大概四十几,包就算大,Fries同Drink就好细,所以食完Burger去左买生果并盘,几低,十几蚊一份,又可以食得健康一D,不过同其他Element餐\厅一样好难位。
二月二+五日