2017-07-25 1792 浏览
如果要系太子大厦等人真系一件好嘅一件事,因为附近好少coffee Shop,冇得楚,只可以企喺度,人流有少,企系度真系好古怪。好似系一个转角位到我发左尼间野!系我最爱既甜品呀,我马上冲过去,眼见都有唔少既选择,生果味较多。而我就拣左$38既blueberry味上面仲有几粒真既蓝莓,尼条都系紫色,真系好靓好grad呀!但有少少唔好既地方就系由于我系要坐喺度堂食等人,咁我就同佢讲我喺度食啦,于是佢只系比一张纸巾我接住尼个泡芙, 等我攞去个位到坐。如果有个碟咁成件事就会好好多!!因为我系第一次食,我唔知原来里面满满都系蓝莓cream,而且系好fresh,好creamy,要我一次食三旧都仲得!!完全唔会觉得死甜,甜度恰到好处!正呀!$38虽然单睇价钱系有d贵,但咁正既野,值得啊!
而我就拣左$38既blueberry味
上面仲有几粒真既蓝莓,尼条都系紫色,真系好靓好grad呀!

完全唔会觉得死甜,甜度恰到好处!
正呀!

$38虽然单睇价钱系有d贵,但咁正既野,值得啊!
2017-07-24