2023-04-09
板神最近感谢祭,全线分店都有全日供应$398套餐,咁抵梗系即刻去咗食喇🥳.前菜、沙律、刺身刺身有三款,包括油甘鱼、赤身同牡丹虾,款款都好新鲜🍣.南非鲍鱼鲍鱼上枱时仲郁下郁下非常新鲜🤣 呢款鲍鱼海水味偏重,唔点汁已经够晒味,口感超弹牙!.大虾师傅以虾头整成酱汁,非常滋味!除咗虾身嘅肉,师傅仲将虾头嘅肉挑出黎方便我地食,超好😍 伴碟嘅系温室青椒,一啲都唔辣架🫑.带子 / 白鳕鱼 / 法国鹅肝客人可以三选一,我地分别嗌咗白鳕鱼同法国鹅肝,法国白鳕鱼以香草蒜蓉牛油黎煎,外层金黄香脆,内里嘅鱼肉满满油份超香!而法国鹅肝系用粉红色汉堡包夹住,非常可爱,鹅肝肥美醇香,两款都好钟意😚.美国牛肉、季节野菜薄烧牛肉包住葱同蒜片,食落充满层次感,个人认为三成熟岩岩好🥩 放喺超打卡嘅板神面包上面真系好过瘾!(唔知点解谂起多啦A梦🤣) .渍物、面豉汤、炒饭 饭粒炒至金黄,粒粒分明,满布蛋粒🍳 .甜品甜品除咗有滑溜溜嘅红豆奶冻,师傅仲送咗焦糖多士俾我地!cfu i love you!!😍
.前菜、沙律、刺身
刺身有三款,包括油甘鱼、赤身同牡丹虾,款款都好新鲜🍣
.南非鲍鱼
.大虾
.带子 / 白鳕鱼 / 法国鹅肝
.美国牛肉、季节野菜
.渍物、面豉汤、炒饭
饭粒炒至金黄,粒粒分明,满布蛋粒🍳
.甜品