来迪士尼当然是为迪士尼咁可爱既朋友仔食物而黎啦! 加上呢期hit beauty and the beast, 好想见多些佢既产品, 黎香港迪士尼乐园一次睇个够! 点解拣chef Mickey:1. 有小朋友食耐d: 呢度唔会好似另一间翠乐庭餐厅咁, 分2轮。 有小朋友一齐( 我指特别系bb) , 照顾得黎已经无左一半时间, 经验之谈, 都系拣无限时好d。呢个时间亦啱小朋友食饭时间, 午餐时间为中午时间: 12-2:30pm。食chef Mickey 小贴士: 1。 只有星期六,日及公众假期先有自助午餐, 平日只有自助晚餐。 请留意。2. 想见迪士尼朋友? 记得要六日,公众假期, 因为平日自助晚餐无迪士尼朋友架!!! 讲番食物, 食物中规中矩, 但食自助餐, 当然唔少得海鲜!!!蟹脚: 好似无以前来货咁鲜甜, 不过蟹脚都系回本必食既! 一拎出黎都可拎到较大只的蟹脚, 味道偏咸, 鲜味属一般, 但大啖大啖吃著大条蟹脚, 也很过瘾。虾:不要少看这些虾,很弹牙,肉质味道好,又爽口,新鲜!肉地结实,成几𫁷已够皮!印度咖喱: 这裹有不同款式咖喱,如羊肉,豆,鸡等,几款架喱不同 煮法,又可配印度薄

点解拣chef Mickey:

chef Mickey 小贴士:

印度咖喱: 这裹有不同款式咖喱,如羊肉,豆,鸡等,几款架喱不同 煮法,又可配印度薄脆,油酥饼,薄饼等等!辣辣的,很香口,味道亦十分正宗。 油酥饼煎得金黄酥脆, 牛油香溢出, 单吃它也好吃!!! 但我偏爱薄脆,唔滞又香辣又好味!

刺身无限供应: 三文鱼超肥美!!! 不用同人争!! 还有吞拿鱼及一白身鱼供应! 佢不停REFILL 绝对唔洗同人迫~
蟹肉沙律: 朋友仔介绍好味,但我当日无食到,有芒果同蟹肉味道好夹,多放在蟹脚附近,MICKEY HEAD形状!
热莗:其中拎得最多转-牛肋肉/鸭胸: 肉汁锁实, 多汁, 好味!拎左几转!

烧牛扒/羊, 烧香草肠: 不会烧得太浓, 肉汁紧紧锁实, 肉嫩微带嫩粉红色, 吃了2-3块, 很是满足!!! 香草肠也很味美, 卷成一个圆圈的香草肠, 猪肉味浓, 要吃1件。
迪士尼朋友甜品: 卖相见到也得意了吧, 忍不得每件也取一件, 肚皮有限, 精挑细选特色造型的, 配合潮流热话, 味道中规中矩, 上至朱古力, 什果, 芒果等应有尽有, 小朋友更大爱自己斟雪糕, 一家大细迪士尼推介!
2017-04-22