2021-04-01 632 浏览
4月生日既烧肉友话用佢个4月之星优惠,四人同行叹烧肉或火锅放题, 佢寿星免费!佢选左德家!我哋拣咗呢个两个钟头日式烧肉放题 $328,佢有安格斯拼盘,牛舌,一口牛,牛肋肉同牛脊肉。我觉得最impressive系个牛舌,一啲腥味都冇,同埋好重牛味。一口牛都好软好重牛味。第一次用依啲烧肉纸去烧肉,咁样其实好好,佢唔会即刻到落啲肉度个全部吸晒系个将烧肉纸𠮶度!快手换到!服务超好,个个都好有礼貌同好愿意换纸。有时有啲放题烧肉啲店员都可能唔肯去换个炉。除咗烧肉之外,仲有刺身盛。包括三文鱼、螺肉、甜虾。佢哋全部都好新鲜,虾好爽甜。三文鱼都好厚切!再有一个海鲜盛,有虎虾、鲍鱼、蟹罗甲、扇贝。虎虾够带爽口。鲭鱼墨鱼新鲜无腥。鲍鱼最干净,内脏都帮我哋清好!建议大家一定要试吓帆立贝,牛油劲多,一口贝!依家嘅烧肉店好多时都会有牛油金菇,佢好好嘅系,会有个器皿俾你装住,咁就一定唔会烧㶶同埋一定熟啦!之后仲可以用嚟帮熟左既肉保温外,唔好黑左!系依一度食烧肉放题比起食火锅放题有着数,因为其实可以用器皿自制一个小火锅放喺炉到!最后最后,简直系女性嘅福音呀,就系加送雪糕! Movenpick上呀!Gelato Fru

除咗烧肉之外,仲有刺身盛。

再有一个海鲜盛,有虎虾、鲍鱼、蟹罗甲、扇贝。虎虾够带爽口。

鲭鱼墨鱼新鲜无腥。鲍鱼最干净,内脏都帮我哋清好!

建议大家一定要试吓帆立贝,牛油劲多,一口贝!

最后最后,简直系女性嘅福音呀,就系加送雪糕! Movenpick上呀!Gelato Fruttato gogogo!

我哋就拣咗云呢拿同埋朱古力味,总括来讲,呢间舖头有好多唔同嘅选择,牛肉同埋海鲜刺身都做得好好,好新鲜,建议大家都可以带4月之星嚟试吓,哈哈!

送mask,贴心!
  • 羊排
  • 一口牛