终于挨到礼拜六放假啦, 即刻约朋友去轻松下,去左创兴广场~锅霸~ 食边炉放题。呢度劲爽,可以由晏昼十二点食到四点半, 虽然话食唔到咁耐但系吹水真系可以吹几个钟,口干又可以出去大大个饮品柜拎嘢饮,好钟意佢哋自家制嘅茶饮品, 黑糖冬瓜柠檬茶、乌梅山楂茶。药膳胡椒猪肚鸡锅,滚咗之后,先饮碗汤再食嫩鸡,成个人即刻暖晒。拣左LV3 套餐,个西班牙伊比利亚黑毛猪好好味,juicy 入口即溶。除咗呢几款肉外,仲有好多配料任点,蔬菜、丸、饺子等,每人仲有一款雪糕或甜筒。成班朋友都钟意食海鲜,梗系加钱食埋,40蚊抵呀,鱼片,蚬同虾我哋都叫咗好多转,蚬肉大粒鲜甜,鱼片嫩滑。小食盐酥鸡&花枝丸,热辣辣好香口,用埋啲调味粉shake下,又有另一番风味。