2018-09-20 130 浏览
4周年拍拖纪念日 揾左系pmq 附近既餐厅呢间餐厅主打pizza 撞正我地都好钟意食pizza 可谓一拍即合👏👏👏入到去 环境几好 几有情调 唔错之后我就叫左杯mojito 放松下先好耐冇饮cocktail la!!😂 所以都几期待 水准唔错 饮完个人醒哂👍之后叫左个bruschetta 上面加左d tomato and olive oil 酸酸地再加大蒜面包既脆 食落特别开心跟住叫左呢度其中一个出名菜黑松露意大利粉黑松露wo 咁梗系正嫁啦 味道好浓郁 非常好食😍之后食左个pizza beijing duck + pineapple chicken 个人喜爱食pineapple chicken 多一点 但两个其实都好好食😍😍😍呢餐饭食得好满足 之后慢步行下苏豪 度过有意义既一天😎
4周年拍拖纪念日 揾左系pmq 附近既餐厅

入到去 环境几好 几有情调 唔错

之后我就叫左杯mojito 放松下先
Mojito

之后叫左个bruschetta
Bruschetta

跟住叫左呢度其中一个出名菜
黑松露意大利粉
Mushroom  Truffle    Cream  Linguine

黑松露wo 咁梗系正嫁啦 味道好浓郁 非常好食😍

Beijing    pineapple  chicken