2021-06-07
bookmark咗呢间咁有gimmick又趣怪嘅vegan cafe咁耐,终于有机会去啦! ₍ᵔ· ̫·ᵔ₎星期五嘅人1230去到,竟然霸到佢个户外靓位,chill到犹如置身郊外~不过佢张台(其实系个樽架LOL)就有啲唔稳阵,成日惊啲嘢会倒泻。any肥为咗打卡,我接受!去完发现原来佢楼上有更多位坐,啲wall art都好鬼q。;spicy guacamole $65(+$30 combo: lemonade + fries)戴返个⛑,对bagel无咩研究。个bagel size正正常常,外脆内软系几impressive。牛油果酱好smooth,配埋菜同蕃茄,配搭清新。;triple biscoff $75个bagel同样烟韧有咬口,唔会太干。biscoff酱+biscoff饼干+我最爱嘅麻糬,口感丰富,钟意biscoff就唔好错过啦。
;spicy guacamole $65
;triple biscoff $75