餐厅: ARIA
资讯:

🇭🇰ARIA·Bella Italia Brunch $488pp呢间我之前已经食过佢个brunch㗎啦 佢嘢食嘅选择超高质🇮🇹而家暑假做紧优惠 除咗之前都有嘅海鲜冷盘 仲有新鲜即整嘅意粉🍝同埋BBQ🐷🐮超丰富🤩🤩·Seafood l Cold Cuts l Cheeses 海鲜方面我就最钟意佢嘅生蚝 佢个矿物味好出 好新鲜 而且每一只都好饱满🦪之后佢嘅芝士同埋cold cuts一样都系咁高质 我自己就最钟意佢个黑松露芝士 佢呢个黑松露味系超出 我劲钟意🍄🧀之后佢啲cold cuts全部都拣得好好 好有油香🐷·Pasta Station l Barbecue l Pizza之后今次比较特别系佢有即整嘅意粉同埋烤肉 佢个意粉系煮到啱啱好 而且劲挂汁 我哋试咗既carbonara同蕃茄汁都好好食🍝之后佢个烧牛肉同烤猪肉质都唔错🐮🐷另外佢仲会有新鲜即整嘅pizza 超香🍕·Salads l Soups Desserts之后佢冷盘选择都系超多 除咗有普通沙律之外 仲有好多义大利既头盘 burrata cheese超级好食🧀另外啲烤蔬菜都好juicy🍆之后佢嘅冻青酱意粉都好好食 青酱调味好好
🇭🇰ARIA
roasted  pig
Salads l Soups Desserts
antipasti
pesto  pasta
之后佢冷盘选择都系超多 除咗有普通沙律之外 仲有好多义大利既头盘 burrata cheese超级好食🧀另外啲烤蔬菜都好juicy🍆之后佢嘅冻青酱意粉都好好食 青酱调味好好 意粉质地都好好🌿
creme  brûlée
另外佢甜品选择都好多 我地食到超饱 tiramisu唔错 水果都好甜🍈
#rbyeat
#rby西餐