原汁牛腩捞面🐂$45我数过有10旧牛腩🤣真系超足料😇肥瘦搭配均匀☺️个幼面爽口弹牙😀煮得偏爽身☺️完全冇碱水味😉佢加咗蚝油去捞个面😊所以都好够味😆个汤好重葱味🤣可以捞埋啲面食又得🤩分开食又得😀完全冇味精嘅感觉👍🏻仲有几旧生菜垫底😉都系好爽口😍整体性价比高手唧鱼蛋河粉🐟🥚$35都真系有手打鱼蛋嘅口感☺️咬落去超弹牙🦷一咬旧鱼蛋仲爆汁😊佢有鱼片头😜虽然都系用鱼整🤩但系口感有啲唔同🥳不过可能叫咗清汤所以就清淡啲🤣🤣🤣但系好彩佢个XO酱都好好食😊所以捞埋都冇违和感炸云吞🦐$40呢个有惊喜😆一个云吞竟然有四只完整嘅虾😋同埋佢猪肉入面应该有鱼🐟所以食到有啲鱼味😊炸云吞皮外脆内软😇一咬即刻出烟♨️小心辣舌头👅但系就显得佢系新鲜炸所以好好食😊配埋沙律酱就无左炸嘢嘅油腻感😊仲有旧蕃茄食添🍅腐乳通菜🥬 面+$16见到佢咁绿就知系新鲜啦🤣佢劲足料比超多腐乳酱👍🏻所以可以令到每一条菜都有腐乳味😂菜都系爽口😌喺小店来讲算系高质

原汁牛腩捞面🐂$45

手唧鱼蛋河粉🐟🥚$35