2022-05-25
2.5小时海鲜任食套餐$398+$20任饮唔单止系任食火锅仲有其他嘢都包🤣有日本时令新鲜刺身拼盘🎉厨师发板滋味小食🤩自家制鸡煲🐔超级海鲜盒😆自家制麻辣惹味鸡煲🐔佢本身有麻辣同埋芝士味嘅选择🤪梗系留肚食海鲜🤣所以叫咗个麻辣鸡煲😄唔算非常辣😇但系好香口☺️份量都感觉好多啲😊鸡都算入味😇鸡肉香滑😉打边炉前食几开胃吖时令刺身鱼腩拼象拔蚌🐟+$688除咗火锅嘅海鲜😎佢仲可以额外再加刺身🤪佢有劲多个选择🤩见到佢啲三文鱼咁肥美就知道超好食啦😎而且象拔蚌都有两款口味😏一款系加咗佢嘅秘制酱汁😜所以更加香口😚大镬啦🤭未打边炉已经食咗三成饱超级海鲜盒🦞活龙虾🦞元贝☺️鲍鱼🤣膏蟹🦀特大虎虾🦐呢个就应该只可以叫一🤩次但系入边啲海鲜都好正😚整体都新鲜🤪最令我惊喜嘅系啲蟹真系超级多膏😗而且龙虾同埋虾都食得出好鲜甜😄完全系海鲜嘅盛宴之后就讲吓我觉得特别啲嘅火锅配料😏1.手切安格斯肥牛🐂肥瘦比例OK😊食得出超重牛香😜2. 苏格兰蛏子皇任叫圣子爽到爆😊洗得好干净😂食落爽口3. 生蚝🦪超大只😜重海鲜味4. 手打蟹子虾滑🦐淡淡都有虾同蟹子嘅口感5. 生菜佢啲生菜真系超级新鲜😜超爽口😏完全系清泉6. 鲜虾云吞🦐云灯相当出色😂有四粒
自家制麻辣惹味鸡煲🐔
时令刺身鱼腩拼象拔蚌🐟+$688