Butter Chicken 奶油咖喱鸡块🐔$118去到印度餐厅一定要试呢个经典嘅菜式😗首先佢非常之重蕃茄嘅香😏同埋偏甜😙完全唔辣😆但系香而不腻😆啲鸡非常之滑😃又多汁😜同平时食𠮶啲咖喱完全唔同😘仲要佢个奶油特登有拉过嚟😍卖相精美😇特别特别Palak Paneer 芝士烩菠菜茸🥬$92一开始见到佢咁绿都有啲担心🤣🤣🤣点知佢系将啲菠菜整碎咗😀然后再煮个芝士😍入边个芝士粒份量都多😄起码食咗五六旧😍呢两个菜式再加埋佢𠮶个烤饼简直系一流呀😀同埋佢好贴心咁下边有个小蜡烛🤪keep住整热成个菜式😊所以好好食Naan 烤饼$18估唔到块饼仲大过我块面🤑都系净系$18性价比超高😇而且食得出系新鲜热辣辣🤪就咁食已经好香嘅麦味☺️加埋佢个咖喱或者系上面绿色嘅酱汁🤪都一流呀Tandoori Roti烤麦饼$18见到佢个饼咁出色😁就试埋佢另一个都系呢个价钱嘅饼😍相对上去就觉得比较焦😎但系就香脆啲😇而且个烤炉嘅口味都重啲🤪但系都系同个咖哩绝配😊真系食极唔停口唔讲笑前菜$0佢一开始就上咗呢一款薄嘅脆饼😁我唔知系乜嘢佢讲过但系唔记得咗个发音😂😂😂然后佢配有四个酱汁😍有辣酱🥰蒜蓉😚青酱😗同埋烧烤酱😆除咗陪呢个薄饼之外仲可

Butter Chicken 奶油咖喱鸡块🐔$118

Palak Paneer 芝士烩菠菜茸🥬$92

Naan 烤饼$18

Tandoori Roti烤麦饼$18

前菜$0
佢一开始就上咗呢一款薄嘅脆饼😁我唔知系乜嘢佢讲过但系唔记得咗个发音😂😂😂然后佢配有四个酱汁😍有辣酱🥰蒜蓉😚青酱😗同埋烧烤酱😆除咗陪呢个薄饼之外仲可以配埋头先啲烤饼😆所以都几特别

Samosa:Lamb 咖喱角(羊肉)$48 2件
呢一款系店员推介我哋试😆我仲以为咖喱角同我哋平时喺街边食𠮶啲咖喱差唔多啦😇点知佢个皮系偏厚身😁入边啲肉粒粒分明几干身😀😀但系都有少少羊味😆完全唔so🤫不过食食吓就唔觉有啲乜嘢味😆但系加埋佢头先前菜𠮶个酱汁呢😀就越食越好食
🚽(5🌟满分)
都几小店入边10张枱都冇😂唔系好觉有厕所🚽