餐厅: 傷心酸辣粉 (桂林街)
资讯:

伤心酸辣粉🌶️+酥香脆猪腩(甜酸酱)$68 套餐 连白桃乌龙冷泡茶呢间餐厅已经系开咗好耐😎但系个味道同以前一样不变🤪都系𠮶种食落其实唔系好伤心嘅酸辣粉😍叫咗BB辣🌶️所以唔算非常辣☺️但系有好多榨菜同埋肉酱做陪衬😇今次仲试咗佢个新菜式🥰脆猪腩其实系炸咗嘅烧腩仔🤪咁真系一咬爆晒啲猪油😏超级邪恶🤩但系好好食😜套餐仲附送特别饮品个冷泡茶😝都有好香嘅白桃同埋茶香手撕鸡冷面🐔$56 连饮品估唔到个份量系咁大份😜啲鸡都几滑🤩而且佢加咗好多葱😍同埋炒得非常香嘅花生🤪所以咬落超级有口感😎啲面都爽口弹牙夫妻肺片🎎$45实际上其实唔知系咩嚟😗😗估计系牛嘅内脏🤪但系都加埋佢秘制辣椒😛所以非常惹味口感都唔错红油黑木耳$27可能木耳特别吸辣嘅香味😛所以真系觉得好辣🔥但系正正就系呢一种嘅辣到所以先食极唔听😜同埋佢啲汁可以捞埋上面个冷面😍就更加惹味

手撕鸡冷面🐔$56 连饮品

夫妻肺片🎎$45