2022-11-15
虾米蟹肉白酒忌廉汁扁意粉🦐$135原来呢个系Hami 招牌菜之一😗蟹籽蟹肉虾米每样都份量十足🤩整体材料配搭令扁意粉唔会因单纯只有忌廉味而感觉单调🤪配搭蟹籽同虾米令口感烟韧🤩弹牙😙咸鲜香滑😍亦味道平衡日本带子黑松露什菌意大利饭$145煎得到位的日本带子正😙成个饭黑松露味好重😎饭水份控制得非常适中🤪不会太干或太软身😆焗无面粉特浓朱古力蛋糕🍫$65 无面粉蛋糕既好处系食完正餐再食甜品都唔会太饱😌有幸同店主 Hami 倾计得知所有甜品都系自家烘焙😛饮品都系用甜品材料制作😍而非即开冲粉🤣超浓郁朱古力味😊又唔算死甜😇啱啱好做一个完美嘅结束冻紫薯拿铁🍠$54卖相非常好😌果然系打卡一流🤩成个饮品超香浓紫薯味🥰cream面亦有 d紫薯粉同埋干花瓣😂热杂锦水果茶🍎$48顿时成间店舖都系有猫头鹰既布置🤪连个杯都系好可爱既猫头鹰杯😍水果足料配上 Earl Grey Tea 既味道🤩偏甜但可以接受
虾米蟹肉白酒忌廉汁扁意粉🦐$135
日本带子黑松露什菌意大利饭$145