2022-11-27
红咖喱杂锦蔬菜天贝配蒟蒻面🥬$138听闻喺中环开咗几间食素嘅Cafe🤩特登去试一试😇呢个咖喱相当有惊喜😍首先微辣但系非常惹味😗另外佢个配菜都好特别🤩除咗有萝卜😍粟米仔🤣之外仲有天贝😛同埋泰国圆茄🍆天贝食落去好似系黄豆组成嘅饼😆好特别😇另外配咖喱真系一流🤩佢仲可以拣饭或者面或者包😆试咗佢个蒟蒻面😍口感非常之好值得一试泰式杂锦拼盘(串烧&鱼饼)$68真系瞇埋眼都觉得自己食紧真嘅鱼饼同埋串烧😇完全以前食素𠮶种怪异嘅口感😊配埋佢个特色辣酱非常惹味😀同埋香口🤩个鱼饼超级重鱼嘅鲜香味😍一定要叫越式香茅烤杏鲍菇生菜包🍄$88配料非常之多☺️有红生菜😍青瓜😙洋葱😍同埋腌制萝卜😌就咁食菇偏重口味😜但系配埋个生菜就啱啱好😂佢个形状同埋厚薄🤣劲似食真嘅肉咁😊非常之Fresh😙系好开胃嘅菜燕麦奶咖啡☕️$48超级重奶味😆好似饮紧豆浆咖啡🥰咁好棉滑😙同埋好香咖啡味😆都几特别😚同埋拉花好靓🤪
红咖喱杂锦蔬菜天贝配蒟蒻面🥬$138
泰式杂锦拼盘(串烧&鱼饼)$68